Carduri de Credit

Ce este un card de cumpărături?

Un card de credit este o formă de împrumut acordată de către instituțiile financiare persoanelor fizice și/sau juridice. Cu ajutorul lui, vei putea achiziționa articole chiar și atunci când soldul contului personal este 0.

Pentru a putea beneficia de avantajele unui card de credit, va trebui să îndeplinești următoarele condiții: să fii adult, să fii angajat de cel puțin 3 luni, să ai un venit lunar net de minim 700 lei (diferă în funcție de emitent) și să nu apari ca restant în baza de date a Biroului de Credit.

În cât timp se emite un card de cumpărături?
Cu toate că diferă de la o instituție financiară la alta, în general nu va trebui să aștepți mai mult de o zi lucrătoare din momentul completării cererii pentru eliberarea unui card. În cazul în care va fi nevoie de verificări ceva mai amănunțite perioada se poate totuși să crească.

Mobirise

Ce beneficii poți avea?

 • Cumperi acum și plătești mai târziu 

  Poți cumpără produse pe care le achiti apoi in pana la 24 rate lunare fara dobanda.

 • Ai libertatea sa platesti oriunde

  Cu zero comisioane la platile catre comercianti si perioada extinsa de gratie de pana la 56 de zile.

 • Rambursari flexibile

  Rambursezi doar 5% din suma datorata sau mai mult, la alegerea ta. Ai 0% dobanda cand rambursezi integral sumele utilizate pana la scadenta lunara.

 • Platesti cu telefonul si ceasul

  In siguranta, prin RaiPay (Android), Apple Pay (iOS) si Garmin Pay. 

 • Raportul de activitate pe email

  Poti alege sa primesti raportul lunar de activitate exclusiv pe e-mail, la adresa de e-mail declarata in relatie cu banca

Ai întrebări?

Sună-ne! Suntem fericiți să te ajutăm.

Pentru detalii

Aici: office@redfinance.ro

Copyright © 2020 RedFinance